Het is weer tijd voor een update, en wat voor een! Wij hebben niet stilgezeten en met trots kunnen wij aankondigen dat Dr. DUVAL en Frankenberries op de zaterdag van het festival komen spelen.

Het pittoreske Bennekom is de thuishaven van de minder schone Dr. Duval Verwacht vunzige garagerock met uitstapjes naar rock’n'roll en punk, of, zoals de band het zelf zegt: “Dr. DUVAL vouwt peuken in de traditie van de 60′er jaren met een pijnlijk penetrant gitaargeluid, drums met een dikke vinger en echoput-vocalen.” En eigenlijk valt daar niets meer aan toe te voegen.

De Amsterdamse Frankenberries komen met een geheel eigen geluid dat het best is te omschrijven als een mix van garage, surf, indie, punk en rock’n'roll. De band is super catchy maar alles behalve een dertien in een dozijn band. In hun korte bestaan van iets meer dan een jaar is de band al op vele festivals, clubshows, compilaties en radioshows te horen geweest en het kan eigenlijk niet anders dan dat het een te gek optreden gaat worden!

drduval.bandcamp.com
frankenberries.bandcamp.com