Na een tijdje niks van ons gehoord te hebben kunnen wij nu de volgende rij namen bekendmaken!
In alfabetische volgorde: the Assange (Hardcorepunk) Dave and Mighty (Electro-duo, punkrock op synthesizers) the Kids’ Crusade (Utrecht/Berlijn connectie punkrock) Kumulus (Postrock) Lawine (Post-hardcore/screamo ) PNOQ (Nijmegen’s sweetest DJ), Attack Robot Attack(Groningen 90s screamo duo)
en de jongens en meisjes van Verfbaar zullen de boel flink onderkliederren

1399368_217444891765819_823160416_o

Datum, tijd en locatie van de bands wordt later bekend gemaakt.

Voor meer informatie check heelnijmegenplat.nl of het FB event!

After not hearing from us for a while we got some exciting new names to announce:
In alphabetic order: the Assange (Hardcorepunk) Dave and Mighty (Electro-duo playing punkrock on synths) the Kids’ Crusade (Utrecht/Berlin punkrock) Kumulus (Postrock) Lawine (Post-hardcore/screamo) PNOQ (Nijmegen’s sweetest DJ), Attack Robot Attack(Groningen 90s screamo duo) and the boy and gils of Verfbaar will make the whole thing nice and colourfull with their paint party!